Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

STREET WORKOUT

Produktoversikt
Ta kontakt

Bevegelse på dagsorden

Street Workout/Calisthenic – legg til rette for lavterskel trening i ditt nærmiljø

Street Workout er egenvektstrening (calesthenics) som utføres i parker eller offentlige rom. Fastmonterte apparater brukes til en rekke ulike øvelser, og treningsformen er svært populær i byer over hele verden, fordi:

  • den er gratis og tilgjengelig for alle
  • den krever ikke noe treningsutstyr
  • bruk av egen kroppsvekt gjør den tilpasset til alle
  • den er sosial

Som Folkehelseinstituttet har skrevet mye om, er aktivitetsnivået til nordmenn for lavt, og vi trenger flere arenaer for egenorganisert, lavterskel trening (les mer om det her). Street Workout er et godt eksempel på dette. Sett opp en treningspark i din kommune eller nærområde, og legg til rette for lavterskel, sosial og tilpasset trening for alle!

BarManiaPro – vår hovedleverandør av Street Workout-apparater

BMP holder til i Nederland, og produserer sportsutstyr av høy kvalitet. Deres street workout-produkter er hærværk-sikre, og sørger for den perfekte treningsopplevelsen utendørs. BMP er kjent for sitt stilrene design, spreke fargekombinasjoner og materialer av høy kvalitet. Du kan velge fargekombinasjon selv, etter ønsket RAL-farge. 

Vi sørger for en skreddersydd løsning til ditt behov. Ønsker du en komplett treningspark, sørger vi for planlegging, design og montering. Ta kontakt med oss for mer informasjon! Du kan selvfølgelig også kjøpe enkeltprodukter hos oss. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?