Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Ballbinger

Produktoversikt

Ta kontakt

En god ballbinge passer godt inn i omgivelsene, er vedlikeholdsfri og tilpasset målgruppen. Vi er stolte av å tilby ballbinger fra anerkjente Metaluplast, som eneste leverandør i Norge. Disse ballbingene kjennetegnes av høy kvalitet, mange tilpasningsmuligheter og lang levetid. Velg mellom våre tre binger Multisport, Fotball og Cageball. Multisport er vår absolutte bestselger, og fås i valgfri farge og med en rekke tilvalg for mange ulike aktiviteter. Fotballbingen er budsjettvennlig designet for rent fotballspill, og Cageball har heldekkende sidepaneler og nett-tak for intenst five-a-side-spill. Hver ballbinge lages på spesialmål i ønsket størrelse, med antirustbehandling basert på hvor nært kysten den skal stå. Materialene er vedlikeholdsfrie og UV-bestandige. Disse bingene er skapt for norske værforhold! Ønsker du en høykvalitets, skreddersydd ballbinge som holder seg godt i mange år, er Moovmentbingen et trygt valg. Les mer om våre binger under, og ta kontakt for et godt tilbud!

BALLBINGER

MINIBALLBINGER

MÅL OG TILBEHØR

BALLBINGER

 • Moovmentbinge multisport

  Vår bestselger! Skreddersydd ballbinge for multisport, med transparente sidepaneler som sørger for godt inn- og utsyn. Velg både farge og størrelse etter ønske.
 • Moovmentbinge Cageball

  Moovmentbinge Cageball har heldekkende sidepaneler, samt nett både på vegger og tak. Her er ballen aldri ute av spill! For innen- og utendørs bruk. Mange tilpasningsmuligheter!
 • Moovmentbinge fotball

  Moovmentbingen "fotball" har en helt jevn overflate på veggpanelene, siden stålgitter-panelene og stolpene går i flukt. Dette er den foretrukne bingen når det først og fremst skal spilles fotball i bingen. Fås i fem ulike farger.  

MINIBALLBINGER

 • Småbinger/treerbaner

  Se et lite utvalg av de små bingene vi kan levere.
 • Pannabane

  Vår pannabane på 6,15 x 6,7m er en 8-kantet bane for fotball og annen lek. Perfekt for en-til-en-spill, eller for små barn. Ingen skarpe kanter eller klemfare, så her kan barn fra 3 år trygt leke!
 • Fastmontert treerballbinge

  Treerballbinge på 10x15 meter. Slutt å bruke unødvendig tid og krefter på å sette opp og ta ned portable vanter. Gå for en av våre fastmonterte treerballbinger i stedet! Fås i alle ballbingemodellene vi leverer. Samme kvalitet, like mange tilpasningsmuligheter og samme markedsledende garanti!

MÅL OG TILBEHØR

Tilbehør til ballbinger

Tilbehør Cageball

Selvstendige fotballmål

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?