Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Ballbinger

Produktoversikt

Ta kontakt

Bevegelse på dagsorden

MOOVMENTS BALLBINGE – SKREDDERSYDD OG VEDLIKEHOLDSFRI

Ballbingen er det naturlige samlingspunktet for mange barn og unge, og et must i de fleste nærmiljøanlegg! Våre ballbinger kjennetegnes av høy kvalitet, mange tilpasningsmuligheter og lang levetid. Velg størrelse, farge og type veggpaneler etter ønske. Vi har også en rekke tilvalg, som hockeymål, basketmål og volleyballnett, som gjør ballbingen perfekt for multisport. Materialene som brukes er vedlikeholdsfrie, samt rust-, vær- og UV-bestandige. Dette er bare noe av det som gjør Moovments ballbinger perfekt for det norske, røffe klimaet! Du kan trygt sette opp en ballbinge fra oss i kystnære strøk, hvor saltinnholdet i lufta er høyt. Ønsker du en høykvalitets ballbinge som holder seg godt, år etter år, og som du kan skreddersy etter eget ønske, bør du gå for en balllbinge fra Moovment. Se vårt utvalg, og ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende ballbingeprat!

VELG DITT DEKKE

Velg selv hvilket dekke du ønsker til ballbingen. For binger som primært skal brukes til fotball, velger du et av våre mange kunstgress, med 8 års garanti. Skal bingen brukes til flere formål, som basket, håndball og lignende, anbefaler vi vårt sportsdekke eller multisportunderlag, som fås i mange ulike farger.

ET GRØNT VALG

Våre ballbinger leveres av MetaluPlast, og produseres i sin helhet i Frankrike. Fabrikken har en ikke-forurensende produksjonsprosess, og er ledende i Frankrike på dette området. 100% av fabrikkens energi-forbruk kommer fra grønn energi. Moovments ballbinger er et miljøvennlig og bærekraftig valg!

BALLBINGER

CAGEBALL

MINIBALLBINGER

MÅL OG TILBEHØR

BALLBINGER

 • Brooklyn multisportbinge

  Vår bestselger! Skreddersydd ballbinge med gitterpaneler som sidevegger, som sørger for en jevn overflate med mye inn- og utsyn. Leveres i alle farger og størrelser.
 • Deauville multisportbinge

  Skreddersydd ballbinge med stålbarrer som sidevegger, som sørger for et stilrent uttrykk, og mye inn- og utsyn. Leveres i alle farger og størrelser.
 • Sokoer streetfootballbinge

  Nyhet! Sokoer ballbinge for fotball og multisport har en helt jevn overflate på veggpanelene, siden stålgitter-panelene og stolpene går i flukt. Fotballspillernes foretrukne valg! Leveres med pulverlakkerte stolper og galvaniserte gitterpaneler som standard. Mange tilpasningsmuligheter!  
 • Boreal multisportbinge

  Boreal multisportbinge er en skreddersydd ballbinge med trepaneler som innfyll, for en naturlig look. Leveres i alle farger og størrelser, og har en rekke tilpasningsmuligheter!

CAGEBALL

 • Cageballbane

  Cageball/five-a-side spilles på kunstgress med vant og nett rundt hele banen. Her er ballen aldri ute av spill! Sjekk ut vår cageballbane fra Metaluplast, som er verdensledende innen kvalitet og design. Mange tilpasningsmuligheter!

MINIBALLBINGER

 • Småbinger/treerbaner

  Se et lite utvalg av de små bingene vi kan levere.
 • Pannabane

  Vår pannabane på 6,15 x 6,7m er en 8-kantet bane for fotball og annen lek. Perfekt for en-til-en-spill, eller for små barn. Ingen skarpe kanter eller klemfare, så her kan barn fra 3 år trygt leke!
 • Fastmontert treerballbinge

  Treerballbinge på 10x15 meter. Slutt å bruke unødvendig tid og krefter på å sette opp og ta ned portable vanter. Gå for en av våre fastmonterte treerballbinger i stedet! Fås i alle ballbingemodellene vi leverer. Samme kvalitet, like mange tilpasningsmuligheter og samme markedsledende garanti!

MÅL OG TILBEHØR

Tilbehør til ballbinger

Tilbehør Cageball

Selvstendige fotballmål

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?