Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Ballbinger

Produktoversikt

Ta kontakt

Multisportbinge

Moovmentbingen er vår bestselgende multisportbinge! Transparente paneler og valgfri farge gjør denne ballbingen til et smykke i nærmiljøet.

Moovmentbingen passer til fotball, håndball, basket, volleyball, badminton og tennis. Den fås i valgfri størrelse, og med mange tilvalg som skrå hjørner, småmål på sidene, universelt utformet inngang, ballfangernett og ulike inngangsløsninger.

Denne multisportbingen er i svært god kvalitet, har støy- og vibrasjonsdempende pads og er laget av gjenvinnbare materialer med den beste antirustbehandlingen. Produsert i Frankrike på 100% grønn energi!

cageball

Ballbinger for Cageball/Five-a-Side kjennetegnes av flate vant, etterfulgt av nett-vegger og -tak. Dette sørger for intens og hurtig fotball, siden ballen aldri er ute av spill!

Vår cageball-binge er i svært god og robust kvalitet. Den er støysvak, kan monteres ute og inne og fås i valgfri farge på stolpene. Velg standard størrelse for five-a-side (15 x 23m) eller få den i akkurat den størrelsen du ønsker. Mange tilvalg som låsbar dør og beskyttelses-pads. Perfekt for utleie-senter!

Cageball-bingen er produsert i Frankrike på 100% grønn energi.

STREET SOCCER

Street Soccer er en ballbinge primært for fotball. Den har firkantede stolper som går i flukt med panelene, noe som sørger for 100% kontroll på ball-retur.

Street Soccer har et noe enklere design enn Moovmentbingen, og fås i 5 ulike farger og valgfri størrelse. Kvaliteten er akkurat den samme, med presisjonslakkering, varmgalvaniserte paneler og støysvake pads.

Street Soccer-bingen er produsert i Frankrike på 100% grønn energi. 

MINI-BALLBINGER

Er du på utkikk etter en god treerbane, eller trenger du en mindre ballbinge til små områder? Hos oss får du miniballbinger med samme paneler som Moovmentbingen, Cageball og Street Soccer, hvor målene er erstattet med småmål.

Velg farge og størrelse etter ønske. Flere tilvalg som ballfangernett, ulike inngangsløsninger og basketstativ. 

BALLBINGER

 • Moovmentbingen

  Vår bestselger! Skreddersydd multisportbinge med transparente sidepaneler som sørger for godt inn- og utsyn. Valgfri farge og størrelse.
 • Cageball

  Cageballbinge i høy kvalitet og med lang levetid. For innen- og utendørs bruk. Mange tilpasningsmuligheter!
 • Street soccer

  Street Soccer er perfekt for fotball, siden paneler og stolper går i flukt. Vedlikeholdsfri, med lang levetid. Fås i fem ulike farger. 
 • Småbinger/treerbaner

  Moovmentbingen, Street Soccer og Cageball kan også fås som miniballbinge i valgfri størrelse. Se vårt utvalg!
 • Pannabane

  Vår pannabane på 6,15 x 6,7m er en 8-kantet bane for fotball og annen lek. Perfekt for en-til-en-spill, eller for små barn. Ingen skarpe kanter eller klemfare, så her kan barn fra 3 år trygt leke!
 • Fastmontert treerballbinge

  Treerballbinge på 10x15 meter. Fås i alle ballbingemodellene vi leverer. Samme kvalitet, like mange tilpasningsmuligheter og samme markedsledende garanti!

TILVALG TIL BALLBINGER

UNDERLAG

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?