Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Personvernserklæring

Når du besøker nettstedet vårt, skriver en henvendelse til oss eller på en annen måte kommuniserer med oss, behandler vi dine personopplysninger. Her finner du våre retningslinjer for databeskyttelse og personvern.

Moovment kan endre disse retningslinjene når som helst. Informasjon om slike endringer vil bli gitt her. Du bør regelmessig besøke vår nettside for databeskyttelse og personvern for å sikre at du er kjent med den nyeste versjonen.

Besøkende på Moovments hjemmeside

moovment.no er til for å informere deg om vår virksomhet, produkter og tjenester, og for å gi deg mulighet til å kontakte oss. Noen opplysninger samler vi direkte inn gjennom kontaktskjema, mens andre opplysninger vil bli samlet inn automatisk via informasjonskapsler. En informasjonskapsel, eller cookie, er en liten tekstfil som lagres i internminnet til nettleseren din. Du vil alltid bli informert før vi samler inn personopplysninger om deg.

– Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger på hjemmesiden er: Snorre Krogsgård, Moovment AS, St.Olavs gate 24 , 0166 Oslo  Tlf. T. 988 46 421 • info@moovment.no

– Innsamling av personopplysninger

Moovment kan samle inn og behandle følgende personopplysninger via hjemmesiden:

 • Kontaktopplysninger, deriblant navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse og lignende identifikasjonsdata
 • Interesser, deriblant hvilke produkter og tjenester du har vist interesse for
 • IP-adresse
 • Opplysninger om din bruk av våre nettsteder

Personopplysninger om deg vil bli samlet inn i ett eller flere av følgende tilfeller:

 • Når du besøker og er inne på vår hjemmeside
 • Når du ber om tilbud på produkter
 • Når du laster ned materiale fra hjemmesiden
 • Når du sender inn en forespørsel gjennom et kontaktskjema
 • Når du kommuniserer med Moovment
 • Når du gjør bruk av Moovments øvrige funksjoner og tjenester

Personopplysningene blir samlet inn med følgende formål:

 • Behandling av henvendelser fra deg
 • Levering av kundestøtte og kommunikasjon
 • Produkt- og tjenesteutvikling
 • Statistikk og analyse

Behandlingen av dine personopplysninger kan være basert på vår berettigede interesse i å gjennomføre markedsføringsaktiviteter (dersom samtykke ikke er påkrevd), yte kundeservice, behandle forespørsler og andre henvendelser, utvikle og evaluere våre produkter og tjenester samt å utføre statistikker og analyser (personvernforordningens artikkel 6, pkt. 1, bokstav f).

I tillegg samler vi inn og oppbevarer også opplysninger som til syvende og sist kan hjelpe oss med å forbedre vår hjemmeside. De opplysningene vi samler inn, lagres automatisk i et samlet format og gjør det ikke mulig for oss å identifisere deg som person. Vi knytter ikke den innsamlede besøksstatistikken til personopplysninger, med mindre du frivillig oppgir dine personopplysninger.

Oppbevaringsperiode

Personopplysninger som er samlet inn gjennom kontaktskjema samt annen korrespondanse, slettes i utgangspunktet etter 1 år, med mindre korrespondansen gjelder en ordre. Oppbevaringsperioden er fastsatt på bakgrunn av vår berettigede interesse i å kunne yte kundeservice (personvernforordningens artikkel 6, pkt. 1, bokstav f).

Personopplysninger som inngår i bokføringsmateriale, deriblant dokumentasjon av ordrer, oppbevares i 5 år fra utløpet av regnskapsåret, og deretter slettes opplysningene. Oppbevaringsperioden er fastsatt på bakgrunn av oppbevaringskravene i The Accounting Act (2014), § 13, jf. § 5 og skjer derfor med sikte på å overholde gjeldende lovgivning (personvernforordningens artikkel 6, pkt. 1, bokstav c).

Dokumentasjon for ditt markedsføringsrettslige samtykke oppbevares i 2 år fra du har tilbakekalt samtykket til å motta direkte markedsføringsmateriale. Oppbevaringsperioden er fastsatt på bakgrunn av Moovments berettigede interesse i å kunne dokumentere at direkte markedsføring er skjedd i overensstemmelse med gjeldende lovgivning (personvernforordningens artikkel 6, pkt. 1, bokstav f).