Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

aktive møteplasser

Vi er Moovment!

SNORRE KROGSGÅRD

Eier og daglig leder

Snorre har 5 års erfaring fra bransjen, og har ledet opp mot
100 prosjekter fra start til slutt. Før dette var han fotballspiller
i norsk og svensk toppfotball. Som idrettsutøver har han førstehåndskunnskap om hva som kjennetegner gode produkter innen sport og trening, samt hva som kreves for å skape gode arenaer for aktivitet. Snorre brenner for at dagens barn og unge skal få de samme mulighetene for fysisk aktivitet som han hadde, i en tid der stadig flere blir inaktive. For å få til dette trengs kortreiste, allsidige møteplasser som fremmer bevegelse – både organisert og egenorganisert. Derfor ble Moovment til
– for å skape flere aktive møteplasser i folks nærmiljø.

MATHIAS ØVERLAND

Salgskonsulent

Mathias har også idrettsbakgrunn, og er utdannet innenfor helsesektoren. Han har de siste årene jobbet med vanskeligstilte unge mennesker, ofte med dårlig økonomi. Gjennom dette arbeidet har han sett hvor viktig fysisk aktivitet er for trivsel og helse, og hvor verdifullt det er med lett tilgjengelige uteområder som er åpent og gratis for alle.

Mathias er Moovments salgskonsulent og prosjektleder. Han er dyktig og grundig, og sørger for god kommunikasjon og ivaretakelse gjennom hele prosessen, fra den første idéen tegnes, til sluttresultatet står ferdig oppført.

Vår visjon

Hva vi står for

Vi brenner for mer hverdagsaktivitet i Norge. Vårt mål er at alle barn, unge og voksne skal ha tilgang til aktive møteplasser i sitt nærmiljø, slik at det blir lett å drive med egenorganisert aktivitet. Derfor tilbyr vi skreddersydde, arkitekttegnede totalløsninger for lek, sport og trening.

Våre løsningsforslag er forankret i kunnskap, tilpasset målgruppe, område og budsjett. Uansett hva ditt utgangspunkt er, finner vi en god løsning!
Se også vårt store sortiment av enkeltprodukter fra nøye utvalgte leverandører.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?

Hvor er vi?

Besøksadresse:
St. Olavs Gate 24, 0166 Oslo

Telefon: +47 988 46 421

Email: info@moovment.no