Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

SPORTSUNDERLAG

Produktoversikt
Ta kontakt

Bevegelse på dagsorden

MULTISPORTGULV

SPORTSDEKKE I GUMMI

KUNSTGRESS

MULTISPORTGULV

Allsidig og vedlikeholdsfritt – perfekt for varierte aktiviteter

Vårt multisportgulv Powergame+ passer perfekt til idrettsbaner, barnehager, skoler, lekeplasser og alle typer utendørsaktiviteter. Gulvet består av vedlikeholdsfrie fliser av polypropylen på 27 x 27cm, som er enkle å legge. Et svært slitesterkt og allsidig gulv, med samme stuss-respons som gymsal-gulv. Benyttes både til permanente og midlertidige løsninger. Velg fargekombinajon (10 ulike farger) og linjer etter ønske. Kan islegges om vinteren!

SPORTSDEKKE I GUMMI

Helstøpt gummidekke for løp, ballspill og lek

Vårt helstøpte gummidekke passer til løpebaner, idrettsarenaer eller som et alternativ til kunstgress i f.eks ballbinger. Gummidekket sørger for raskere ballstuss enn kunstgress, og er derfor perfekt til idretter som basket, håndball eller tennis. Sportsdekket fås i mange ulike farger. Vårt gummidekke er behagelig å løpe på, og har god demping som hindrer slitasje på ledd. Teksturen i dekket sørger for et godt grep, uavhengig av vær. Det har også høy værbestandighet, og holder en imponerende kvalitet i mange år.

1. Primer: Bindeleddet mellom gummidekket og det eksisterende underlaget (asfalt eller betong).

2. Baselag: Elastisk lag med EPDM-granulater, som sørger for at underlaget er mykt og behagelig å løpe på.

3. Forsegler: Sørger for at vann ikke trenger ned i baselaget.

4. Topplag: Topplag med EPDM-granulater i valgfri farge og linjeoppmåling.

KUNSTGRESS

For den perfekte spillopplevelsen

Vi leverer kunstgress i mange kvaliteter og til ulike formål. Med og uten innfyll, til alt fra lek, trening og profesjonelt spill, og for ulike sporter som fotball, padel, tennis, landhockey og multisport. Uansett behov, har vi et kunstgress som passer!

Våre kunstgress har 8 års garanti, og vår leverandør har over 30 års erfaring med å levere høykvalitets kunstgress. På grunn av sin ekspertise og kvalitet har de fått tildelt FIFAs sertifikat for foretrukket leverandør av fotballkunstgress.

Vårt utvalg av kunstgress er omfattende. Nedenfor har vi valgt ut fire kunstgresstyper som passer perfekt til nærmiljøanlegg, ballbinger og multisportarenaer. Alle disse har sand-innfyll, som er det mest miljøvennlige valget. Vi leverer også kunstgress med gummigranulat, naturlig innfyll (kork) og terrafill (100% organiske materialer). Ta kontakt med oss for å høre mer om våre andre kunstgress.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?