Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Kontakt oss

Vi tar gjerne en uformell prat om ditt prosjekt

Fortell kort om prosjektet ditt!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?

Ta kontakt

Åpningstider

Mandag – Fredag

08:00-16.00

Snorre Krogsgård

Snorre Krogsgård

Eier og daglig leder

Snorre har 5 års erfaring fra bransjen, og har ledet opp mot 100 prosjekter fra start til slutt. Før dette var han fotballspiller i norsk og svensk toppfotball.

Som idrettsutøver har han førstehåndskunnskap om hva som kjennetegner gode produkter innen sport og trening, samt hva om kreves for å skape gode arenaer for aktivitet. Snorre brenner for at dagens barn og unge skal få de samme mulighetene for fysisk aktivitet som han hadde, i en tid der stadig flere blir inaktive. For å få til dette trengs kortreiste, allsidige møteplasser som fremmer bevegelse – både organisert og egenorganisert. Derfor ble Moovment til – for å skape flere aktive møteplasser i folks nærmiljø.

Mathias Øverland

Mathias Øverland

Salgs- og prosjektansvarlig

Mathias har også idrettsbakgrunn, og er utdannet innenfor helsesektoren. Han har de siste årene jobbet med vanskeligstilte unge mennesker, ofte med dårlig økonomi.

Gjennom dette arbeidet har han sett hvor viktig fysisk aktivitet er for trivsel og helse, og hvor verdifullt det er med lett tilgjengelige uteområder som er åpent og gratis for alle.

Mathias er Moovments salgskonsulent og prosjektleder. Han er dyktig og grundig, og sørger for god kommunikasjon og ivaretakelse gjennom hele prosessen, fra den første idéen tegnes, til sluttresultatet står ferdig oppført.

David Fauske

David Fauske

Salgs- og prosjektansvarlig

David er salgs- og prosjektansvarlig i Moovment. Han er effektiv, løsningsorientert og imøtekommende, og vil lose deg som kunde trygt gjennom hele prosessen.

David er utdannet økonom ved BI, og har de siste årene vært sentral i flere startup-bedrifter i Oslo. I tillegg til å være god med salg og prosjektledelse, har David alltid vært interessert i idrett, bevegelse og trening. Han driver aktivt med CrossFit, og brenner for at flere skal kunne drive med egenorganisert idrett og aktivitet.

Rikke Marie Boe

Rikke Marie Boe

Arkitekt

Rikke er Moovments dyktige arkitekt. Hun sørger for at vi kommer oss fra løse ideer og ønsker, til et helhetlig løsningsforslag hvor elementene er satt perfekt sammen.

Hun har en egen evne til å se kreative løsninger, finne de beste plasseringene og få mest mulig ut av plassen som er til rådighet.

Rikke er utdannet landskapsarkitekt ved arkitekt-skolen i Aarhus, og har 12 års erfaring. De siste 8 årene har hun jobbet i bransjen, og vi er veldig glade for å ha henne med på laget!

Kristine Sandvik Krogsgård

Kristine Sandvik Krogsgård

Kommunikasjonsansvarlig

Kristine er salgs- og kommunikasjonsansvarlig i Moovment. Hun er utdannet lektor med 8 års erfaring fra grunnskolen, og har god kompetanse om hvordan skape gode, aktive møteplasser for barn og unge. 

Kristine skriver artikler og oppdaterer våre sosiale medier for å vise frem noe av arbeidet vårt. Følg oss på Facebook, LinkdIn og Instagram for et innblikk i det vi driver med! 

Ofte stilte spørsmål:

Hvordan går man frem?

Vi starter med en prat om dine ønsker og muligheter, før vi tar en befaring på det aktuelle området. Deretter designer vi et forslag og presenterer dette, sammen med et komplett tilbud. Befaring og design er selvfølgelig kostnadsfritt!

En av våre viktigste verdier er god oppfølging gjennom hele prosessen. Som kunde skal du være trygg på at vi følger deg helt til mål, og at vi gjør alt for at prosjektgjennomføringen skal oppleves så god som mulig.

Hvorfor velge Moovment?

Velger du Moovment som din leverandør, vet du at du får: 

– Produkter i høy kvalitet fra trygge, europeiske leverandører

– Konkurransedyktige priser

– Tett og rask oppfølging gjennom hele prosessen

– Faglig begrunnede løsningsforslag, tegnet av landskapsarkitekt

Hva leverer dere?

Vårt sortiment er stort, og strekker seg langt utover det du finner på hjemmesiden. Hos oss finner du blant annet:

-Alt til lekeplassen, fra klassiske klatrestativer og huskestativ til spesialdesignede lekesystemer

-Vedlikeholdfrie og støysvake ballbinger, både multisport, cageball, treerbinger og pannabaner, samt en rekke ulike sportsunderlag

-Padelbaner i markedsledende kvalitet

-Treningsapparater til utendørs trening, både med og uten vektmotstand

-Alt av tilbehør som mål, ballfangernett, volleyballstolper og lys

-Et stort utvalg av park- og bymøbler, sykkelstativ, avfallsdunker osv i ulike materialer

Spør oss om det er noe du ikke finner!

Vi planlegger en ny aktivitetspark. Hvordan går vi frem?

Vi starter med en prat om deres ønsker og muligheter, før vi tar en befaring på det aktuelle området. Deretter designer vi et forslag og presenterer dette, sammen med et komplett tilbud. Befaring og design er selvfølgelig kostnadsfritt!

En av våre viktigste verdier er god oppfølging gjennom hele prosessen. Som kunde skal du være trygg på at vi følger deg helt til mål, og at vi gjør alt for at prosjektgjennomføringen skal oppleves så god som mulig.

Hva koster et arkitekttegnet løsningsforslag?

Moovment tilbyr arkitekttegnede løsningsforslag helt kostnadsfritt og uforpliktende. Vår dyktige landskapsarkitekt har mange års erfaring i å tegne opp helhetlige og funksjonelle lekeplasser og aktivitetsparker. Hun får deres drømmer og ideer ned på papiret!

Hvor i Norge leverer dere?

Selv om vi holder til på østlandet, leverer vi og monterer over hele Norge. Våre produkter er av høy kvalitet og tilpasset norske forhold. Vi gjør anbefalinger basert på hvor i landet produktet skal stå, både med tanke på antirustbehandling og vindlast. For eksempel leveres våre ballbinger med ekstra antirustbeskyttelse om de skal stå i kystnære strøk. Kjøper du et produkt fra oss, kan du være trygg på at det tåler vær og vind!

Monterer dere lekeplasser?

Ja, vi står gjerne for montering av alle produkter vi selger, uansett hvor i landet det gjelder. Sammen med deg som kunde blir vi enige om hva som skal gjøres av oss, og hva dere eventuelt har lyst til å gjøre selv for å minske kostnader (f.eks graving, fjerning av eksisterende apparater osv).

Hvordan søker jeg om støtte til mitt prosjekt?

Det er mange måter å søke om støtte til finansering av lekeplasser, nærmiljøanlegg og aktivitetsparker. For alt som har med lek å gjøre, er det en rekke stiftelser som årlig gir støtte til ulike foreninger, hvor Sparebankstiftelsen er en av de største. For sport og trening, kan det være aktuelt å søke spillemidler, som gjøres via kommunen. Vi har oversikt over stiftelser og søknadsfrister, og hjelper deg gjerne med hvordan du skal skrive en god søknad. Ta kontakt!