Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Lekeplass

Produktoversikt
Ta kontakt

Bevegelse på dagsorden

LA OSS SAMMEN SKAPE EN PERFEKT LEKEPLASS! 

En perfekt lekeplass er en aktiv møteplass hvor både barn og voksne trives. Hvor leken er variert og tilpasset ulike aldre og ferdigheter, og hvor det er nok aktiviteter til at mange kan leke samtidig. Hvor det er sitteplasser for voksne i umiddelbar nærhet til leken, og hvor farger og materialer utgjør et helhetlig uttrykk som det er behagelig å hvile blikket på.

Vi i Moovment har kunnskapen og ideene som trengs for å skape en slik lekeplass. Basert på deres ønsker kommer vi med forslag til apparater, plassering og helhetlig design, og for større prosjekter tegner vår dyktige arkitekt et løsningsforslag i 3D. Vi starter gjerne med en gratis befaring for se omgivelsene, ta oppmålinger og få et best mulig bilde av hva dere ønsker dere. Deretter presenterer vi et forslag som kan endres på til dere er fornøyd. Dere velger selv om vi skal stå for monteringen, eller om vi kun skal levere produktene. Sammen skaper vi en lekeplass som både dere og vi er stolte av – i mange år fremover!

Under finner du et utvalg av vårt sortiment, men vi har også en rekke produkter som ikke har fått plass her på nettsiden. Ta kontakt om det er noe du ikke finner.

robinia karusell
lekeplass
lekeplass på kjøpesenter

LEKEAPPARATER

HINDER/KLATRE

NATURLEK

HUSKER/VIPPER

SAND/VANNLEK

SKLIER/KARUSELLER

TRAMPOLINER

LEKEHUS/TEMALEK

FALLUNDERLAG

SANSELEK

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?