Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

HADELAND GLASSVERK

Lekeplass

Hadeland glassverk skulle oppgradere sine to lekeplasser, og valgte våre miljøvennlige apparater laget av resirkulert sjø- og tekstilavfall.  Moovment stod for levering og montering. 

STED

Hadeland Glassverk, Akershus

INNHOLD

6 lekeapparater, sand med avgrensing

ÅRSTALL

2024

KUNDE

Privat

 

klatrestativ
klatrestativ huskestativ

Hadeland Glassverk er ikke bare en fabrikk og utsagssted, men et spennende opplevelsessenter for hele familien. Da de to lekeplassene deres var modne for oppgradering, var det viktig at det nye utstyret skulle favne ulike aldersgrupper, og gi lek til mange barn på en gang. Etter en god idémyldringsprosess falt valget på vår serie med lekeutstyr laget av resirkulert sjø- og tekstilavfall. Disse apparatene er i tillegg helt vedlikeholdsfrie og svært holdbare. Den dypgrønne fargen står også fint til de røde byggene rundt på området. Som underlag valgte vi fallsand – et miljøvennlig og naturlig underlag som også tilfører mye lek i seg selv. Det naturlige inntrykket passer bra til omgivelsene, som er frodige, grønne og landlige.

sportsgulv
sportsgulv

Den største lekeplassen består et leketog og en mini-klatreløype elementer for de yngste barna, samt en surfebrettvippe og et stort klatrestativ for de eldre. Leketoget med kravlerør, mini-sklie og lekepaneler lokker de minste til rollelek og akkurat passe store utfordringer, og klatreløypa gir de små opplevelse av mestring. Surfebrettet er et enkelt og morsomt element som trener balansen. Det store klatrestativet har plass til over 30 barn, og med 2 sklier i ulik høyde vil både 3- og 10-åringen kose seg. Variasjon av enkle og mer krevende måter å ta seg frem sørger for at mange ulike aldersgrupper kan kose seg her. 

sportsgulv

På den andre lekeplassen finner vi et trippelt huskestativ med tre ulike seter, slik at også de minste kan bruke det. Ved siden av har vi et kompakt, men innholdsrikt klatrestativ for barn fra 3 år og oppover. Her er det klatrevegg, klatrenett og svevende plattformer, og barna kan prøve å ta seg rundt hele stativet uten å være nær bakken. Den åpne sklia sørger for en lutig nedfart ned fra plattformen. Også disse apparatene er i resirkulerte materialer, og underlaget er miljøvennlig fallsand.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?