Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

DANSEBERGET VEL

Lekeplass

Moovment har oppgradert lekeområdene til Danseberget velforening i Østfold. Nøytrale farger, naturlige materialer og miljøvennlig kutterflis passer godt inn på det nydelige området, som består av bergknauser, gamle furutrær og blåbærlyng.

STED

Tistedal, Østfold

INNHOLD

Lekeutstyr, avgrensning og fallunderlag

ÅRSTALL

2024

KUNDE

Danseberget Velforening

 

lekestativ

Vårt populære klatrestativ WD1409 er et perfekt stativ for flere aldersgrupper. Det tilbyr både enkle og mer krevende måter å komme seg rundt på, har en morsom kravetunnel og både sklie og brannmannstang. Stativet har stolper i impregnert furu og paneler i vedlikeholdsfri høytrykkslaminat (laget av overskuddstre). Den brune fargen gir et nøytralt og behagelig utseende, og stativet passer veldig godt til den lyse kutterflisen som er brukt som fallunderlag. Bassenget er avgrenset av rundstokk.

klatrestativ
sandkasse

På området har vi også laget en sandkasse, også denne er avgrenset av rundstokker. Sandkassen har nett for å hindre dyr fra å gjøre fra seg i kassen. Et dobbelt huskestativ med enkel huske og fugleredehuske skaper fart og opphold, og en dobbel vippe med sebramotiv gir spennende, trygg og morsom lek for de små.

huskestativ
vippe

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?