Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

kunstgress

Produktoversikt
Ta kontakt

Bevegelse på dagsorden

KUNSTGRESS I HØY KVALITET

Et godt kunstgress å spille på er en viktig del av en god spillopplevelse. Moovment leverer kunstgress av høy kvalitet i samarbeid med produsent i Belgia som har over 30 års erfaring på sitt fagfelt.

De jobber kontinuerlig med en rekke spesialiserte labaratorier, inkludert labosport, ERCAT, Sport Labs, ISP og KIWA-ISA sport. Det gir kunstgressene vi tilbyr det høyeste nivået av godkjenninger og sertifikater fra nasjonale og internasjonale idrettsforbund. Alle våre gress er FIFA godkjent, og har blitt tildelt det offisielle FIFA «foretrukket leverandør» merket.

Oppbyggingen

Vi foretrekker sand som innfill i våre kunstgress, så nedenfor kan du se 4 ulike kunstgresstyper som passer til ulike formål.
Vi kan også levere større baner med annet innfill – deriblant gummi, naturlig innfill (kork) eller terrafill(100% organiske materialer)
Vi leverer opp mot 50 ulike kunstgresstyper, så ta kontakt med oss for mer informasjon til deres prosjekt!

Alle våre kunstgresstyper leveres med 8 års garanti!

Miljø

Miljø står høyt på vår agenda i Moovment og er et viktig når vi skal velge leverandører vi samarbeider med. Derfor er vi veldig glade for å kunne si at vårt kunstgress er et av de mest miljøvennlige kunstgressene på markedet.

For det første produseres 100% av gresset på samme fabrikk i Belgia, noe som sørger for mindre frakt og utslipp.

Kunstgresset vi tilbyr sørger for bedre inne og uteklima. Det nye konseptet som du finner i flere av våre kunstgresstyper og som vi har kalt «god luft» sørger for blant annet:

• Eliminerer luftforurensning. 1m2 med «god luft» gress fra oss har den luftrensende effektiviteten til ett fullvoksent tre!

• Den reduserer aktivt klimagasser og partikler i luften. Med tanke på at en stor fotballbane er på 8000m2, tilsvarer det et felt beriket med vårt kunstgress som å plante en 20 hektar stor skog.

• Kunstgressene er 100% resirkulerbare.

GRESSTYPER

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?