Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

kunstgress

Produktoversikt
Ta kontakt

Bevegelse på dagsorden

KUNSTGRESS I HØY KVALITET

En god spillopplevelse starter med et godt kunstgress! Moovment leverer en rekke ulike kunstgress i forskjellige kvaliteter. Vi hjelper deg med å finne kunstgresset som passer best til ditt behov! Alle våre kunstgress har 8 års garanti.

Nedenfor har vi valgt ut fire kunstgresstyper som passer perfekt til nærmiljøanlegg, ballbinger og multisportarenaer. Alle disse har sand-innfyll, som er det absolutt mest miljøvennlige valget. Vi leverer også kunstgress med gummigranulat, naturlig innfyll (kork) og terrafill (100% organiske materialer).

Miljø, bærekraft og kvalitet

Miljø og bærekraft er viktig for oss i Moovment. Våre kunstgress er blant de mest miljøvennlige kunstgressene på markedet.

Vår kunstgressprodusent i Belgia har over 30 års erfaring i bransjen, og har blitt tildelt det offisielle FIFA-merket “foretrukket leverandør”. Våre kunstgress har det høyeste nivået av internasjonale godkjenninger og sertifikater.

Kunstgressene vi tilbyr kan leveres med et nanobelegg som reduserer drivhusgasser, forhindrer vekst av mugg og bakterier, hindrer lukt og sørger for et bedre klima både på og rundt banen. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette!

ET UTVALG AV VÅRE GRESSTYPER

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?