Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

om oss

HISTORIEN

Moovment ble startet av Snorre Krogsgård i 2021, og er en totalleverandør av alt til lekeplass, utendørs trening, sport og aktivitet. Bak oppstarten av Moovment ligger et ønske om å skape arenaer for mer hverdagsaktivitet i folks nærmiljø, noe som selv var viktig for Snorre i hans oppvekst. Han tilbrakte mesteparten av sin våkne tid på fotballbaner, i ballbinger og på løkker i nærmiljøet. Å ha tilgang til slike plasser var avgjørende for at lidenskapen for fotball ble så sterk, som igjen førte til at han som 18-åring fikk A-lagskontrakt med Odds BK. Nå, etter endt fotballkarriere, får han muligheten til å skape aktive, trygge og innbydende møteplasser for dagens barn og unge. 

I dag består Moovment av 5 dedikerte personer som brenner for å skape morgendagens lekeplasser, nærmiljøanlegg, treningsparker og aktivitetsparker. Våre løsninger er tuftet på kunnskap om aktivitet og læring, og skreddersydd til målgruppe og ønsker. Når du velger Moovment til å skape ditt prosjekt, kan du være trygg på at du får kvalitet i alle ledd! Vi samarbeider med nøye utvalgte, europeiske leverandører som tilbyr produkter med lang levetid og lite vedlikehold. Våre montører er dyktige og nøye, med lang erfaring fra bransjen. Vi tilstreber også å være bransjens beste på oppfølging. Alle våre produkter har selvfølgelig de nødvendige sertifiseringene og godkjenningene.

OM OSS

TEAMET

Snorre Krogsgård

Snorre Krogsgård

Eier og daglig leder

Snorre har 7 års erfaring fra bransjen, og har ledet opp mot 100 prosjekter fra start til slutt. Før dette var han fotballspiller i norsk og svensk toppfotball. Som idrettsutøver har han førstehåndskunnskap om hva som kjennetegner gode produkter innen sport og trening, samt hva om kreves for å skape gode arenaer for aktivitet.

Mathias Øverland

Mathias Øverland

Salgs- og prosjektansvarlig

Mathias er salgs- og prosjektansvarlig. Han er dyktig og grundig, og sørger for god kommunikasjon og ivaretakelse gjennom hele prosessen, fra den første idéen tegnes, til sluttresultatet står ferdig oppført.

David Fauske

David Fauske

Salgs- og prosjektansvarlig

David er salgs- og prosjektansvarlig i Moovment. Han er effektiv, løsningsorientert og imøtekommende, og vil lose deg som kunde trygt gjennom hele prosessen.

Rikke Marie Boe

Rikke Marie Boe

Arkitekt

Rikke er Moovments dyktige arkitekt. Hun sørger for at vi kommer oss fra løse ideer og ønsker, til et helhetlig løsningsforslag hvor elementene er satt perfekt sammen.

Kristine Sandvik Krogsgård

Kristine Sandvik Krogsgård

Salgs- og kommunikasjonsansvarlig

Kristine er kommunikasjonsansvarlig i Moovment. Hun formidler historier, skriver artikler og viser frem prosjektene våre på sosiale medier.

OM OSS

VISJONEN

De beste løsningene kommer vi frem til sammen! VI SKAPER skreddersydde, arkitekttegnede forslag ut ifra dine behov og ønsker. Hos Moovment kan du forvente tett oppfølging gjennom hele prosessen!

Vi elsker konseptet AKTIVE MØTEPLASSER – utendørsområder som inviterer til egenorganisert lek og aktivitet for ulike mennesker. Slike plasser kan skapes overalt – i borettslagets fellesområder, i skolegården, parken, ved idrettsplassen eller midt i byen. De kan være store eller små, tilpasset én bestemt aldersgruppe eller flere generasjoner. Vår arkitekt har lang erfaring med å utforme den perfekte kombinasjonen av soner for lek, trening, idrett og sosialt samvær, tilpasset deres område. Enten dere ønsker en enkelt ballbinge, vil oppgradere eksisterende anlegg eller drømmer om å skape noe helt nytt, er vi klare for å hjelpe dere!

DITT NÆRMILJØ er viktig for oss. Vi drømmer om at alle i Norge skal ha tilgang til kortreist, gratis aktivitet i gangavstand fra der de bor. Aktivitet i nærmiljøet er også en viktig del av løsningen for å bedre Norges folkehelse, i følge Regjeringen.

Med dagens gode støtteordninger er det store muligheter for finansieringshjelp for små idrettslag og velforeninger. Ta kontakt med oss for råd og veiledning angående søknadsprosesser og muligheter!

MOOVMENT SKAPER AKTIVE MØTEPLASSER I DITT NÆRMILJØ!

Vi hjelper deg gjerne!

Alt starter med en hyggelig prat! Planlegger dere et nytt nærmiljøanlegg til kommunen, idrettslaget eller velforeningen, eller har dere noe ledig plass dere gjerne skulle utnyttet? Vil du sette opp en treningspark, men er usikker på hvilken kombinasjon av apparater som er best? Eller lurer du på hvor mye en ballbinge koster? Uansett hva ditt behov er, er vi i Moovment klare for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?