Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Vi skaper aktive møteplasser...

De beste løsningene kommer vi frem til sammen! Basert på tett samarbeid og idémyldring med deg som kunde, tilbyr vi skreddersydde, arkitekttegnede forslag ut ifra dine behov og ønsker. Hos Moovment kan du forvente tett oppfølging gjennom hele prosessen!

Vi elsker konseptet «aktive møteplasser» – utendørsområder som inviterer til egenorganisert lek og aktivitet for ulike mennesker. Slike plasser kan skapes overalt – i borettslagets fellesområder, i skolegården, parken, ved idrettsplassen eller midt i byen. De kan være store eller små, tilpasset én bestemt aldersgruppe eller flere generasjoner. Vår arkitekt har lang erfaring med å utforme den perfekte kombinasjonen av soner for lek, trening, idrett og sosialt samvær, tilpasset deres område. Enten dere ønsker en enkelt ballbinge, vil oppgradere eksisterende anlegg eller drømmer om å skape noe helt nytt, er vi klare for å hjelpe dere!

...i ditt nærmiljø!

Nærmiljøet er viktig for oss. Vi drømmer om at alle i Norge skal ha tilgang til kortreist, gratis aktivitet i gangavstand fra der de bor. Aktivitet i nærmiljøet er også en viktig del av løsningen for å bedre Norges folkehelse, i følge Regjeringen.

Med dagens gode støtteordninger er det store muligheter for finansieringshjelp for små idrettslag og velforeninger. Ta kontakt med oss for råd og veiledning angående søknadsprosesser og muligheter!

historien

Vi brenner for fysisk aktivitet

Moovment ble startet av Snorre Krogsgård i 2021, og har i dag 5 ansatte. Vi i Moovment brenner for mer hverdagsaktivitet i Norge. Vårt mål er at alle barn, unge og voksne skal ha tilgang til aktive møteplasser i sitt nærmiljø, slik at det blir lett å drive med egenorganisert aktivitet. Derfor tilbyr vi skreddersydde, arkitekttegnede totalløsninger for lek, sport og trening. Vi har også et stort sortiment av enkeltprodukter fra nøye utvalgte leverandører.

Snorre Krogsgård

Snorre Krogsgård

Eier og daglig leder

Snorre har 5 års erfaring fra bransjen, og har ledet opp mot 100 prosjekter fra start til slutt. Før dette var han fotballspiller i norsk og svensk toppfotball. Som idrettsutøver har han førstehåndskunnskap om hva som kjennetegner gode produkter innen sport og trening, samt hva om kreves for å skape gode arenaer for aktivitet. 

Mathias Øverland

Mathias Øverland

Salgs- og prosjektansvarlig

Mathias er Moovments salgskonsulent og prosjektleder. Han er dyktig og grundig, og sørger for god kommunikasjon og ivaretakelse gjennom hele prosessen, fra den første idéen tegnes, til sluttresultatet står ferdig oppført.

David Fauske

David Fauske

Salgs- og prosjektansvarlig

David er salgs- og prosjektansvarlig i Moovment. Han er effektiv, løsningsorientert og imøtekommende, og vil lose deg som kunde trygt gjennom hele prosessen.

Rikke Marie Boe

Rikke Marie Boe

Arkitekt

Rikke er Moovments dyktige arkitekt. Hun sørger for at vi kommer oss fra løse ideer og ønsker, til et helhetlig løsningsforslag hvor elementene er satt perfekt sammen.

Kristine Sandvik Krogsgård

Kristine Sandvik Krogsgård

Kommunikasjonsansvarlig

Kristine er kommunikasjonsansvarlig i Moovment. Hun formidler historier, skriver artikler og viser frem prosjektene våre på sosiale medier.

Vi hjelper deg gjerne!

Alt starter med en hyggelig prat! Planlegger dere et nytt nærmiljøanlegg til kommunen, idrettslaget eller velforeningen, eller har dere noe ledig plass dere gjerne skulle utnyttet? Vil du sette opp en treningspark, men er usikker på hvilken kombinasjon av apparater som er best? Eller lurer du på hvor mye en ballbinge koster? Uansett hva ditt behov er, er vi i Moovment klare for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?

Kontaktinfo

Besøksadresse:
St. Olavs Gate 24, 0166 Oslo

Telefon: +47 988 46 421

Email: info@moovment.no