Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

aktive møteplasser

Møteplassene vi designer

Selv om du får kjøpt alt av enkeltprodukter til lek, sport og aktivitet hos oss, er vår hovedsatsing å skape aktive møteplasser som fremmer hverdagsaktivitet. Visste du at kun 1/3 av Norges befolkning er aktive nok, og at inaktivitet er en av våre største helseutfordringer? Vi tror folk blir mer aktive når de har tilgang til aktive møteplasser i sitt nærmiljø, og vår drøm er at dette skal finnes i alle nabolag over hele landet: Lekeplasser hvor ulike aldersgrupper og aktivitetsnivåer er ivaretatt, kombinert med sosiale soner. Treningsparker hvor alle får utbytte av apparatene, uansett utgangspunkt. Innbydende nærmiljøanlegg som trekker ungdom vekk fra skjermen og ut i frisk luft. Bærekraftige anlegg med lang levetid, hvor både farger og materialer er gjennomtenkt og passer inn i omgivelsene.

Vi hjelper dere å realisere deres drøm! Helt kostnadsfritt tilbyr vi arkitekttegnede løsningsforslag basert på deres ønsker, og vi står for både produktlevering, montering og ferdigstillelse.

Moovment skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø.

Vi designer og leverer komplette nærmiljøanlegg

Vi designer og leverer komplette nærmiljøanlegg for lek, trening, sport og samvær, skreddersydd til deres behov og muligheter. Vi kan stå for hele eller deler av prosessen:

  • Søknad om spillemidler og tilskudd
  • Befaring av området
  • Tegning og planlegging ut fra målgruppe, behov og budsjett
  • Montering og ferdigstillelse

Ta kontakt for gratis befaring!

møteplassene vi designer

idrettslag

Idrettslagene har en viktig og sentral rolle i samfunnet. Her samles barn og unge på tvers av samfunnslag, og ofte er idrettslagene en viktig møteplass i nærmiljøet. Vi leverer alt av fotballmål, kunstgress, ballfangernett, innbytterbenker og annet tilbehør. I tillegg elsker vi å hjelpe idrettslag med å legge til rette for egenorganisert idrett og aktivitet (les mer om det her). Ofte finnes det ledig areal som kan brukes til noe som gagner både klubbens medlemmer og de som ikke er medlemmer – som en treningspark, padeltennisbane, nærmiljøanlegg, lekeplass eller bordtennisbord og benker. 

Har dere drømmer eller planer for idrettslaget? Vi hjelper dere gjerne med et uforpliktende løsningsforslag. Se hvordan vi forandret et ubrukt område hos et idrettslag i Østfold til et innholdsrikt nærmiljøanlegg!

møteplassene vi designer

BOLIGOMRÅDER

Tenk om alle nabolag hadde en aktiv møteplass i nærheten, hvor flere generasjoner kan være aktive sammen! Møteplasser som er utformet oversiktlig, men allikevel skjermet mot vær og vind. Hvor barna har lekeapparater som utfordrer både motorikk og sanser, mens de voksne har gode sitteplasser i umiddelbar nærhet, der både kaffe og småprat kan nytes. Hvor det finnes treningsapparater som både unge og gamle kan ha glede av. En plass for fellesskap, lek og hverdagsakivitet. Slikt skaper god folkehelse!

Vi i Moovment hjelper dere gjerne, uansett om velforeningen skal bestille et nytt huskestativ eller om dere ønsker et fullverdig løsningsforslag til en ny møteplass. Vi står for hele eller deler av prosessen, alt etter hva dere ønsker.

Se hvordan uteområdene til Jongskogen borettslag og Blakstad Hageby ble!

møteplassene vi designer

KOMMUNALE UTEROM

Uterom i parker, friområder eller på torget i sentrum kan bli fantastiske møteplasser for gratis aktivitet. Mange kommuner jobber aktivt med dette, og investerer mye penger i treningsparker, nærmiljøanlegg, padeltennisbaner og lekeplasser. Moovment ønsker å bidra til at pengene som investeres, går til gode og langsiktige løsninger. Derfor tilbyr vi blant annet utlån av våre utendørs treningsapparater med vektmotstand. Kommunen får verdifull informasjon om bruken av dem før det eventuelt investeres i en ny treningspark. Les mer om det her! Våre produkter kjennetegnes av lang levetid og gode garantier, og kommer kun fra sertifiserte, europeiske leverandører (FSC, TUV, ISO). Vi jobber aktivt med å minimere Co2-utslipp både i produksjon og under transport, og har blant annet en hel serie lekeapparater i 100% gjenvunnede materialer. 

Vi tilstreber også å ha markedets beste oppfølging, og lover både rask responstid og konkurransedyktige priser. Moovment er kommunens trygge samarbeidspartner når aktive møteplasser skal utvikles eller oppgraderes!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?