Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Padeltennis, eller «padel» som det ofte kalles, har blitt ekstremt populært de siste årene. Sporten hadde sin opprinnelse i Mexico allerede på 1960-tallet, men har vært et ukjent fenomen i Norge for inntil få år siden. I 2017 var det 9 padelbaner i Norge, og det var få som visste hva disse små tennisbanene i glassbur var. Nå er det godt over 200 baner i landet, og stadig flere planlegges.

Det er ikke rart at padel har blitt så populært. Lagspill og mestring er to viktige stikkord for dette spillet, som er en slags miks av tennis og squash. Det spilles vanligvis to mot to på en liten bane (10x20m), med kunstgressdekke og glassvegger. Man spiller med en liten racket, en «padel», som gjør at ballens hastighet blir langt mindre enn i ordinær tennis. Dette gjør det lett å oppleve mestring i padel, selv for den som har spilt lite. 

Padel er en populær sport på tvers av aldersgrupper og ferdighetsnivå, og en padelbane i ditt nærmiljø vil garantert bli en suksess! Banene kan settes opp innendørs som et rent utleiesenter for padel, eller som et supplement til eksisterende tennis-anlegg. De kan plasseres utendørs i parker, uteområder, skolegårder, byrom og i velforeninger, enten som et selvstendig anlegg eller som en del av et større nærmiljøanlegg. Stadig flere hoteller og overnattingssteder tilbyr padeltennis til sine kunder (som Kragerø Resort, som bestilte denne padelbanen av oss i sommer), og vi tror tror dette enda bare er begynnelsen av padeltennis-feberen i Norge.

Er du på jakt etter en padelbane, enten til innendørs eller utendørs bruk? Vi i Moovment leverer baner fra Skypadel, som er kjent for sin høye kvalitet og lange garanti (se våre baner her!). Vi hjelper deg med å sette opp den perfekte padelbanen for ditt behov og bruksområde, og vi står for prosessen fra A til Å: Vi starter med en befaring, og finner de beste løsningene sammen med deg som kunde (vi søker også gjerne om spillemidler for dere, hvis det er aktuelt – det er gode muligheter for å få spillemidler for padelbaner). Deretter gjør vi grunnarbeidet som trengs, før våre sertifiserte montører monterer padelbanen, legger kunstgress og sørger for et 100% perfekt resultat. 

Vi er opptatt av tett kontakt med kunden gjennom hele prosessen, god informasjonsflyt og rask responstid. Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende padel-prat!