Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

PUMPTRACK

En pumptrack er en sykkelbane med hopp, kuler og doseringer, hvor man skaper fart ved å bevege seg i pumpende bevegelser gjennom banen (derav navnet). En asfaltert pumptrack-bane er en fantastisk morsom flerbruksarena for en stor brukergruppe, uansett alder og ferdighetsnivå. Både sykler, skateboard, rulleskøyter, sparkesykler og rullestoler kan brukes – her kan alle kose seg og oppleve mestring eller utfordring, alt etter hva man ønsker! En tre-åring på løpesykkel får øving i grunnleggende balanse, mens en øvet syklist vil kunne terpe på svingteknikk, fart og hopp. Vi i Moovment hjelper deg gjerne med ideer, planlegging, tegninger og bygging!

 

skreddersydd og tilpasset

Pumptrack-baner kan skreddersys og tilpasses på mange måter. Det positive med slike baner er at de ikke har en standard utforming, og kan dermed tilpasses akkurat til ditt område. Har idrettslaget et smalt område ved siden av kunstgressbanen som ikke brukes til noe? Hva med å utnytte det til en pumptrackbane, for å øke satsningen på egenorganisert aktivitet? Pumptrack-baner kan også tilpasses med tanke på målgruppe og vanskelighetsgrad. Vi i Moovment hjelper deg med løsningsforslag, planlegging og tegninger. 

Vi designer din pumptrack

En pumptrack er ikke bare en tilfeldig sammensetning av kuler, svinger og hopp. Det kreves kunnskap og erfaring for å få en bane til å bli perfekt! Avstanden mellom kulene, høyden på hoppene og kurven på svingene må være nøye planlagt og tilpasset. Et godt grunnarbeid er også avgjørende for at banen skal holde i mange år.

Vi i Moovment samarbeider med erfarne pumptrack-designere, og sørger for hele prosessen fra A til Å. Vi starter alltid med en befaring av området for å se muligheter sammen, før vi planlegger og designer et forslag. Når du er fornøyd, bygger vi banen. Vi etterstreber å være best på oppfølging, informasjonsflyt og god service i alle våre prosjekter. Velger du Moovment, kan du være sikker på at prosjektet ditt er i de beste hender!

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende pumptrack-prat!