Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

ÅFOSS IL

Sandvolleyball

Åfoss idrettslag ønsket å oppgradere en gammel volleyballbane for å få mer aktivitet på området. Moovment var ansvarlig for prosjektet, som bestod av volleyballstolper i vedlikeholdsfri aluminium med justerbar høyde, kombinert med vårt stabile premium ballfangernett i en nydelig blåfarge. Et innbydende anlegg som skaper farge og liv i omgivelsene!

STED

Skien, Telemark

INNHOLD

Montering av ballfangernett og volleyballstolper

ÅRSTALL

2022

KUNDE

Åfoss idrettslag

 

sandvolleyball

Til dette prosjektet leverte vi våre ovale volleyballstolper i anodisert aluminium. Stolpene er godkjent for nasjonale og internasjonale konkurranser (A og B), og har en svært slitesterk konstruksjon og enkel justering av høyde.

ballfangernett
ballfangernett

Til dette prosjektet leverte vi vårt premium ballfangernett, som er et svært holdbart og langsiktig valg. Tykkelsen på, og avstanden mellom stolpene regnes ut til hvert prosjekt, basert på områdets vindlast. Festene er svært solide, og lakkeringen, som fås i valgfri farge, er utrolig jevn og slitesterk. Med friske farger blir ikke ballfangernettet kun en praktisk installasjon, men er med på å tilføre farge og liv til området. På Åfoss er nettet 5 meter høyt, og størrelsen på nettmaskene er 48mm i nederste del (for å unngå klatring i nettet/at man hekter seg fast), og 100mm i øverste del. Fargen er RAL5002.

volleyball

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan foretrekker du at vi kontakter deg?