Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Vi utvider treningspark-segmentet vårt, og tilbyr nå treningsapparater med vektmotstand! Ved å kombinere stativer for egenvektstrening med styrketreningsapparater, tror vi en enda større målgruppe vil oppleve utendørs trening relevant for dem.

Omnigym

Vi er glad for å kunne presentere OMNIGYM som vår nye samarbeidspartner. Nå tilbyr vi deres treningsapparater for utendørs styrketrening! Omnigyms apparater er kjent for sin solide konstruksjon, enkle håndtering og flere tilpasningsmuligheter. De kan stå ute i all slags vær, og er spesielt tilpasset nordisk klima. Du kan trygt sette opp en helårspark med Omnigyms apparater! Omnigym-apparatene er også like effektive som de du finner på et innendørs treningssenter.

Mange fordeler

Å legge til rette for utendørs apparattrening har mange fordeler. Apparattrening har lav skaderisiko, og siden bevegelsesbanen er låst, er det vanskelig å gjøre feil. De er enkle å bruke, selv for dem med lite erfaring med trening, og det går raskt å endre motstand. De siste årene har det også vært stadig mer fokus på hvordan styrketrening bidrar til vektreduksjon. Derfor er styrketrening et godt alternativ til dem som ønsker å komme i form, men som av ulike årsaker ikke kan drive med kondisjonstrening.

Vi vet at terskelen for å melde seg inn i et treningssenter er høy for mange. Ved å tilby utendørs, gratis og lett tilgjengelig apparattrening i lokalmiljøet, vil styrketrening bli tilgjengelig for alle, og flere vil oppleve treningsglede og mestring. I en befolkning hvor kun 3 av 10 voksne når minimumsanbefalingen for fysisk aktivitet, bør vi legge til rette for funksjonelle og varierte treningsparker i alles nærmiljø!

“Ved å tilby utendørs, gratis og lett tilgjengelig apparattrening i lokalmiljøet, vil styrketrening bli tilgjengelig for alle, og flere vil oppleve treningsglede og mestring”

En treningspark for alle

Vi er overbevist om at kombinasjonen av egenvektstrening og styrketrening i apparater gjør treningsparken aktuell for større deler av befolkningen. Streetworkout-stativene, som vi kjenner fra mange parker over hele landet, tilbyr en rekke enkle og svært gode øvelser med riktig belastning. Men ikke alle opplever denne treningsformen som relevant for seg – det krever en viss muskelstyrke for å gjøre øvelsene riktig, og for andre blir det for lite motstand med bare kroppsvekt. Styrketreningsapparatene fra Omnigym blir derfor et godt supplement til disse apparatene. Her kan vektmotstanden varieres fra lav til høy belastning, slik at både nybegynneren og vektløfteren kan oppnå fullverdig og tilpasset trening. 

Skreddersydde løsninger

Både egenvektstativene og styrketreningsapparatene våre leveres i valgfri farge. Slik får du en helhetlig og strømlinjeformet treningspark, uansett hvordan du kombinerer apparater fra de to segmentene. Vi hjelper deg med å sette sammen en park som gir et helhetlig treningstilbud, ut ifra budsjett og tilgjengelig areal. For større prosjekter tilbyr vi også arkitekttegnede løsningsforslag i 3D, slik at du lett kan visualisere hvordan sluttproduktet blir.

Vi er stolte av å kunne tilby høykvalitets treningsapparater til utendørs bruk, som en av svært få leverandører i Norge. Bli med oss å skape nye, aktive møteplasser ved å sette opp en Moovment treningspark i ditt nærmiljø!

Representerer du en kommune, kan du ta kontakt med oss for vårt bruker-studie-tilbud, hvor vi setter opp Omnigyms apparater i kommunen i en prøveperiode, og måler bruk og forbrukerrespons – helt kostnadsfritt. Slik får dere et svært solid grunnlag for å avgjøre om det skal investeres i en permanent treningspark etter endt prøveperiode.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende treningsprat, vi hjelper deg mer enn gjerne!