Skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø

Hva er teqball?

Teqball er en fotballbasert sport som som spilles på et kurvet bord (teq-bordet). I teqball kombineres elementer fra fotball og bordtennis, og denne enkle sporten har blitt så populær at den er en av verdens raskest voksende idretter.

Kort om reglene: Det spilles en mot en eller to mot to. Spilleren kan berøre ballen maks tre ganger før den må returneres til motspilleren, og berøringen må skje med ulike kroppsdeler hver gang. Teqball kan spilles på mange ulike underlag, og kan derfor benyttes i parker med gressunderlag, i skolegårder med asfalt eller grus.

Hvorfor investere i teqball?

1. Stor målgruppe: Teqball passer for alle, uansett alder og ferdighetsnivå!

2. Utvikler ferdigheter: Gir bedre presisjon, konsentrasjon og utholdenhet. Teqball er et fantastisk supplement for å optimalisere tekniske ferdigheter innen alle ballsporter!

3. Passer overalt: Kan spilles på alle typer underlag, inne eller ute. Velg mellom fastmonterte eller portable, sammenleggbare bord.

4. Et bord – fem bruksområder! I tillegg til fotball kan bordet brukes til tennis, bordtennis, håndball og volleyball. Kun fantasien setter grenser!

Våre teq-bord er av de ypperste på markedet. Om du ønsker et solid, permanent bord, bør du ta en titt på Teq One. Teq Smart er den sammenleggbare versjonen av Teq One , og passer for deg som ønsker den samme kvaliteten, men som trenger å oppbevare bordet. Teq Lite er et rimeligere bord med lettere struktur, som passer perfekt til hagen, garasjen, eller kanskje i en romslig kjellerstue?